Skip to content

Промоцията на албума YesToday с огромен успех

На 03.11.2016 около 20:00ч. Sofia Live Club буквално се пръскаше по шевовете, защото точно тогава се състоя премиерата на първия албум на група Outhentic – YesToday.

Събитието стана обект на внимание освен на стотици почитатели на музиката, така и на популярни лица от българската музикална сцена, които се събраха в столичния клуб, за да кажат “YES” на хубавата българска музика. В началото на концерта група Outhentic излезе на сцената в обичайния си състав – Живко Василев (кавал, пиано), Райна Василева (вокал) и Виктор Джоргов (китара). Но не за дълго! Една от изненадите за гостите беше, че впоследствие сцената продължи да се пълни, като на нея се качиха гост-музикантите Стоян Янкулов – Стунджи (ударни), Калин Жечев (пиано), Димитър Сираков (бас), Цветан Андреев (акустична китара), Християн Цвятков (ел. китара), Симеон Леонидов (кахон), Габриела Партовска (хип-хоп вокали), Христо Коликов (вокал), както и един от първите и най-големи фенове на групата – Анатоли Тонев (акустична китара). Триото и тяхното “подкрепление” изпълниха завладяващо всички десет парчета от албума YesToday, като Живко и Райна преразказваха историята на всяко следващо парче по интересен и хумористичен начин. Изпълненията бяха толкова истински, чисти и впечатляващи, че след края на концерта публиката изпрати обратно всички на сцената за бис и те изпълниха още едно тяхно съвместно парче с банда DelPadre.

Не на последно място държим да отбележим, че Райна Василева блестеше на сцената в тоалет, съчетание между актуалните в момента модни тенденции и аксесоари с фолклорни мотиви, а именно красиви сребърни пафти, както и сребристи обици с пендари.

След събитието пред входа на клуба се събра огромна тълпа от хора, всеки от които чакаше да си закупи албума. За всеки вкус, групата и организаторите се бяха погрижили албума да може да се закупи както на диск, така и в дигитален формат онлайн.

Последваха множество поздрави, които всеки един гост отправи лично към музикантите, придружени, разбира се, от общи снимки, селфита и автографи.